Andebryst med ris og champignonsauce
Ingredienser:
  • Andebryst
  • Ris
  • 1 løg
  • 1 Gulerod
  • 200 g. Brune champignon
  • 3 dl. andefond
  • Cremefine eller madlavningsfløde
  • Olie/Smør
  • Salt
  • Peber
     
 
Fremgangsmåde:

And:
Rids og krydr andebrystet og steg herefter 10 min. på skindsiden derefter 10 min. på modsatte side. Pak andebrystet ind i staniol og lad det hvile i 15 min.

Sauce:
Skær løg og gulerod i små tern. Skær champignon i kvarte stykker. Svits løget i lidt olie/Smør og tilsæt gulerod og champignon og steg med i et par minutter. Tilsæt andefond og kog saucen ind. Tilsæt til sidst cremefine/madlavningsfløde og smag til med salt og peber.

Ris:
Kog efter anvisning.