Fremgangsmåde:
Pil løg og hak i små tern. Skyl og hak persillen. Pil hvidløg.
Varm 2 spiseskefulde olivenolie på panden. Tilsæt løg og omrør til løg er bløde (Ikke sorte). Tilsæt hvidvin, persille, drænede tomater, hvidløg gennem en presser.
Nu skal det simre i ca. 30 min. eller til saucen er nogenlunde tyk. Imens kan man pille halerne af rejerne, hvis man da ikke vil have dem med i retten. Tænd ovnen til flüte efter anvisning på pakken. Når saucen er blevet lidt tyk, tilsættes feta, det kan evt. skæres i små tern. Mas fetaen lidt i saucen så de smelter hurtigere :-) Så tilsættes fløde efter smag. Når saucen begynder at boble igen, tilsættes rejerne og det hele står i 5-7 min. og simrer.
Herefter er retten klar til servering. Velbekomme! |